Zipscreen: Maatwerk Voor Elke Situatie

Geniet Van Comfort Met Zipscreen Kopen


Met onze mooie zonwering screens bepaal je zelf of je zon of schaduw wilt. Heb je interesse in zonnescreens, dan kunnen wij deze op vakkundige wijze voor de ramen van je woning of aan een overkapping of veranda monteren. Dankzij buitenzonwering screens geniet je van in huis of op je terras.


Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie, we vertellen graag meer over de mogelijkheden. Je kan kiezen uit diverse soorten screens zonwering voor kleine en grotere ramen. Screens geven privacy, aangezien mensen niet meer naar binnen kunnen kijken. Je kan echter nog wel . Buitenzonwering screens nemen weinig ruimte in, doordat ze vlak tegen het raam geplaatst worden.


Wij werken uitsluitend met de buiten zonwering stoffen van Serge Ferrari uit de Soltis Perform 92 serie. Deze stof werkt als een echt thermisch schild, het houdt tot 97% van de warmte tegen als het buiten wordt geplaatst. Deze microgeperforeerde screen, verkrijgbaar in 38 kleuren, is de screen die de beste thermische prestatie biedt.
Kies voor screendoeken die los tussen de geleiders hangen of maak gebruik van , die bij wind beter op hun plek blijven. Je keuze voor een zipscreen of standaard screen hangt af van de vraag of je veel wind verwacht op bepaalde dagen. De zogenaamde zip top screens met rits zijn ook beschikbaar in een uitvoering met een onderlat, die het doek nog beter op zijn plek houdt bij wind.


Zipscreen: Jouw Partner Voor Een Comfortabel Huis


Ten eerste is een via een oprolsysteem heel effectief. Deze bediening werkt hetzelfde als bij rolluiken en kan binnen of buiten aangebracht worden. Ook elektrisch je zonnescreen in beweging brengen is mogelijk, dit kan met gebruik van een of wandschakelaar.


Een ZipScreen is bedoeld om ramen en deuren te beschermen tegen de zon. ZipScreens zijn vlakhangende zonweringen die hoge temperatuurstijgingen en hinderlijke zonschitteringen weren. Screens weren de zonnestralen en houden de warmte buiten waardoor u binnen altijd bent voorzien van een aangenaam en koel klimaat. De ritsscreen zorgt ervoor dat het doek aan de zijkant door de geleiders schuift waardoor de wind geen vat krijgt op deze zonwering, waardoor dit zonnescherm zeer windvast wordt.


Ook meten wij door u bestelde producten gratis in om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.


Zipscreen Zonwering: Jouw Persoonlijke Comfortzone


De Garant Design ZIP screens van Zonwering Garant bieden een goede beschutting tegen invallend zonlicht. Met een maximaal oppervlak van 9 vierkante meter, zijn de Garant Design ZIP screens in staat om de meest ramen te voorzien van kwalitatieve zonwering. Screens bieden beschutting tegen zon, maar zorgen er ook voor dat er van buitenaf niet naar binnen gekeken kan worden.


De Garant Design ZIP screens zijn aan de zijkanten voorzien van een rits, hierdoor kunnen de screens zeer strak worden opgerold waardoor de grootte van de kast beperkt blijft. Is de Garant Design ZIP screen toch niet wat u zoekt? Neemt u dan, voordat u overgaat tot screens kopen of een offerte aanvragen voor de Garant Design ZIP screen, eens een kijkje bij de andere screens die u op de website van Zonwering Garant vindt: Kiezen voor screens als zonwering voor uw woning of bedrijfspand brengt een aantal duidelijke voordelen met zich mee.


Zipscreen Zonwering: Jouw Oplossing Voor Elk WeertypeZipscreen: De Ultieme Combinatie Van Vorm En Functie

: screens liggen direct op het raam en bedekken dus het hele raam. Ze houden zo het invallende zonlicht en de bijbehorende warmte veel effectiever tegen dan bijvoorbeeld een knikarmscherm, waar de zon ook gedeeltelijk langs kan schijnen. Waar zonneschermen bij hardere wind slecht te gebruiken zijn vanwege geklapper, zijn screens direct tegen het glas bevestigd.


Zipscreen Zonwering: Een Slimme Keuze


Zipscreens zijn ook aan de zijkant geheel dicht, wat deze screens ten opzichte van normale screens nog windvasteer maakt, doordat de wind niet tussen het venster en het doek kan komen. Rolluiken sluiten ook uw gehele raam effectief af voor de warmte en het licht van de zon, maar laten ook geen licht meer binnen én u kunt niet meer naar buiten kijken.


Ook valt er licht van buiten naar binnen, maar het zicht van voorbijgangers of buren reikt niet verder dan de screen. Bent u dus op uw privacy gesteld maar wilt u wel zelf naar buiten kunnen kijken, dan zijn screens de ideale zonwering voor u. Zipscreens, die ook wel ritsscreens genoemd worden, zijn een populaire keuze onder de screens.


Het verschil tussen een normale screen en een zipscreen is dat een zipscreen ook aan de zijkant ononderbroken bevestigd is aan de zijgeleiders. Een normale screen ligt ook direct tegen de ruit aan, maar hierbij is het screendoek enkel aan de onderlijst bevestigd. Dit houdt in dat de screens aan de zijkant een klein stukje ruimte openhouden.


Slim Investeren: Zipscreen Kopen


Een ander voordeel van zipscreens is dat vuil ook slechter bij uw ramen kan komen, doordat die helemaal zijn afgesloten als u uw screens naar beneden hebt. Doordat zipscreens zo goed windvast zijn, zijn ze ook uitermate geschikt om te gebruiken als screens voor overkapping of zonwering op de veranda.


Eenvoudigere screens kunt u bijvoorbeeld met de hand bedienen. Dit geldt niet voor de Garant Design ZIP screen: deze wordt standaard geleverd met een Somfy motor voor elektrische bediening. U kiest hierbij uit de volgende types bediening: Bediening met een wandschakelaar; Bediening door middel van Somfy RTS (Somfy’s eigen radioprotocol voor draadloze bediening, voor bediening met een afstandsbediening) ; Bediening door middel van Somfy io (io-homecontrol, een universele technologie met terugmeldfunctie, voor bediening met een afstandsbediening of via uw smartphone).


Woont u bijvoorbeeld in Eindhoven, dan krijgt u offertes van zonweringsdealers in (de directe omgeving van) Eindhoven en kunt u bij deze dealers terecht voor uitleg over de producten en voor een demonstratie van de verschillende soorten zonwering. De service van Zonwering Garant wordt zeer positief beoordeeld met een gemiddelde van 9,1.


De Solidscreens standaard (ook bekend als zipscreen of rits screen) zijn de basis van de gehele SolidScreens-lijn. De andere rits geleide screens hebben hun bestaan aan dit product te danken. Voor iedereen die op zoek is naar een uitstekende verticale zonwering, is dit dé ideale oplossing. De SolidScreens beschikken over alle voordelen die deze rits geleide zonwering bevat (ritsscreen).


Zipscreen Kopen: Comfort Binnen Handbereik


De SolidScreens Standaard bevatten vele keuzeopties, die naar eigen smaak zijn aan te passen, en is hierdoor een favoriet onder onze klanten. Weert warmte- en licht Blijvend zicht naar buiten Bespaart tot ongeveer 30% lees dit artikel aan energie Windvast tot 145 km/h Vele kastvarianten Voorzien van DUBOkeur Een Screen is een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren de populariteit heft gewonnen.


Daardoor is er geen sprake van zonwering die loskomt van de gevel en geen kostbare ruimte in beslag neemt. De SolidScreen heeft haar naam te danken aan het solide ritssysteem of ookwel ritsscreen, wat positief getest is door het Karman Institue, op windbestendigheid tot 145 km/h. De SolidScreen is in dichte stand volledig gesloten door het rits geleide doek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *